We dromen van een wereld vervult van onvoorwaardelijke liefde. Een wereld waarin iedereen verantwoordelijkheid neemt voor zijn of haar gevoelswereld en als vanzelf voor de wereld om zich heen.

Het nemen van verantwoordelijkheid voor je gevoelswereld vraagt om bewustwording. Het vraagt om een groeiend bewustzijn van jou als persoon en alles wat in je leeft.

De levens van veel mensen worden geleid vanuit het ego. We reageren op onze omgeving vanuit allerlei veiligheidsstructuren, overtuigingen en ‘plaatjes’ van hoe iets of iemand zou moeten zijn. Allerlei onderliggende gevoelens en emoties zijn we vaak niet eens gewaar. Hoewel het ego zeer waardevol en functioneel kan zijn, is het niet de bedoeling ons er volledig mee te identificeren.

We zijn niet de optelsom van onze gedachten, emoties of gevoelens, maar degene die ze ervaart. We zijn het bewuste zijn buiten het ego, vrij van (zelf)afwijzing, veroordeling en projectie.

Door met begrip, aanvaarding en geboeidheid je bewust te zijn van alles wat in je leeft aan gedachten, emoties en gevoelens kun je leren de regie te nemen. Leren verantwoordelijkheid te nemen voor je gevoelswereld, jezelf bevrijden van vastgeroeste patronen en jezelf daardoor stap voor stap ‘verlichten’.

Eerlijke erkenning van alles wat in je leeft zonder zelfveroordeling is het leggen van liefdevolle verbindingen in jezelf is groeiende gezonde eigenliefde.

Zelf zijn we toegewijd beoefenaars van bewustwording. We zijn op weg, op ons eigen persoonlijke pad. Met ieder onze eigen uitdagingen en processen. We kijken niet naar een eindpunt maar steeds dieper in onszelf, met een steeds groter wordende passie voor onze innerlijke ontwikkeling en steeds dieper gaande ervaringen.

Vanuit deze gedeelde achtergrond in onze persoonlijke ontwikkeling en levensvisie zijn wij (Leendert, Joy en Sanna) dit centrum begonnen. We willen vanuit Under The Tree de juiste kennis en begeleiding aanbieden voor iedereen die bewuster wil worden.

Ieder pad en elke stap is anders. Het brede aanbod van het Team van  Under The Tree is een waardevolle aanvulling waar je op je pad gebruik van kunt maken.

Van lichamelijke ontspanning tot gerichte coaching, elke stap of elk stapje is een liefdevol geschenk aan jezelf, een stapje op weg naar een wereld vervult met onvoorwaardelijke liefde.

Vanuit een gedeelde achtergrond in persoonlijke ontwikkeling en levensvisie zijn Leendert, Joy en Sanna dit centrum begonnen. Zij verwelkomen je graag bij Under The Tree. Maak hieronder kennis met het hele team!

Leendert, Gastheer, beheerder.

Leendert

Persoonlijke ontwikkeling is mijn grote passie en zingeving in het leven. In 2017 ben ik met Joy en Sanna dit centrum begonnen.

Een lang gekoesterde droom is hiermee uitgekomen. Als beheerder van Under The Tree kan ik mijn passie uitleven en delen met anderen.

Joy, Gastvrouw, contactpersoon huurders.

Joy

Ik ben mijn hele leven al geboeid over hoe de wereld in elkaar zit, wie ik ben en wie de ander is.

Mijn ervaringen in dans, pedagogisch werk en spirituele zelfontwikkeling zijn een grote inspiratiebron voor mij geweest om mijn bedrijf Innsaei (IJslands voor intuïtie) te beginnen.

Dit maakt het voor mij mogelijk om mijn passies uit te dragen en iets voor anderen te betekenen.

Sanna


Mijn diepe verlangen naar zelfontwikkeling, mijn achtergrond in het (ped)agogisch werk, het moederschap, mijn passies en het werk aan Under The Tree, hebben ertoe geleid mijn eigen bedrijf Sannasana neer te zetten.

Met mijn passies dans, yoga en reiki nodig ik mensen zachtjes uit tot zelfonderzoek, bewustwording en innerlijke groei.

Mindful Yoga en Pranic Healing bij Under The Tree.

Sunny

Al ruim 10 jaar volg ik het pad van de yoga. Het brengt mij ontspanning, levenslust, een gezond lijf, en verbinding met mijn diepste drijfveren. Naast Mindful Yoga (Therapy) en Pranic Healing , geef ik yoga voor mensen met een verstandelijke beperking en organiseer ik vrouwencirkels.
Vedic Art bij Under The Tree.

Josje

Vedic Art is voor mij de weg naar innerlijke vrijheid en ongeremde creativiteit.

Vanaf mijn kennismaking met Vedic Art wist ik dat ik hiermee verder wilde en het wilde doorgeven.

Schilderen is een feest als je in de kleur kunt duiken en mag spelen met het materiaal, zonder angst te hebben over het resultaat. Dan kan je zomaar alles vergeten om je heen. Heerlijk vind ik dat!

sjamaan bij Under The Tree.

Manon


Het was het sjamanistische pad dat antwoorde op mijn kernvraag: ‘Hoe zit het leven in elkaar en waar is mijn plek?’.

Daarnaast werk ik met ‘de verbonden ademhaling’. De sjamanistische rituelen en ‘de verbonden ademhaling’ werken beide sterk helend.

Een keer per maand combineer ik beide in een groepssessie. Individuele sessies zijn ook mogelijk.

klanktherapeut bij Under The Tree.

Nico

Ik heb ruim 25 jaar ervaring als professional in de hulpverlening. Momenteel werk ik als klanktherapeut en masseur met o.a. bindweefselmassage, holistic pulsing, en psychomassa

Eén van mij grootste passies is het geven van klankconcerten. Hiernij neem ik mensen mee op een unieke, helende en ontspannende reis.

sjamaan bij Under The Tree.

Erik

De wens bij te dragen aan het welzijn van mensen bracht mij op het brede avontuurlijke pad van natuurgeneeskunde.

Een pad dat je dichter bij jezelf brengt en laat ontdekken hoe mooi jij en je leven kunnen zijn.

Met massage, acupunctuur, kruiden, homeopathie, cranio sacraal, meditatie, qi gong en sjamanisme help ik je dichter bij je ware natuur brengt.

vrouwencoach bij Under The Tree.

Carlijn

Na vele jaren volgens de regeltjes hebben gewerkt als verloskundige, volg ik nu mijn hart als vrouwencoach.

Ik zie zwangerschap, geboorte geven en het ouderschap als een bijzondere ontdekkingstocht, waarbij je jezelf op een andere manier leert kennen en wordt uitgenodigd om meer aanwezig te zijn in je lijf.

Mijn begeleiding bestaat uit individuele sessies en/of cursussen.

ademtherapie bij Under The Tree.

Eva

Zoals mijn naam het al aangeeft Eva = adem des levens, zij die het leven geeft, is adem mijn weg in dit leven.

Ik ben geschoold als logopediste en heb daarnaast diverse opleidingen gevolgd in adem en traumaverwerking methodes waaronder de methode Van Dixhoorn, Sundance Breathwork practitioner, Holotropic Breathworker, Brainspotting en Basiscursus Psychotrauma.

Mijn moto: Vrijer ademen + vrij van trauma = vrijer leven.

Renee, holistisch masseur en therapeut bij Under The Tree.

Renee

Met aandacht en rust wil ik samen met jou onderzoeken wat er in jou leeft.

Als holistisch masseur en therapeut ga ik vooral nieuwsgierig te werk. Ik geloof erin dat alle wijsheid en inzichten die jij nodig hebt al besloten liggen in jou.

Mijn achtergrond ligt in communicatie en zorg, mijn kracht heb ik daarna gevonden in mijn handen en aanraking. De natuur is verder een grote inspiratiebron voor mij.

Sonja

“Ik ben niet goed genoeg”    was vanaf jongs af aan mijn overtuiging. Ik zocht liefde buiten mezelf. Tot de man met de hamer kwam en na vele uren therapie, lezen, huilen, vallen en weer opstaan het inzicht:

Ik ben de keuzemaker tussen angst en liefde. Alles wat ik mezelf heb wijsgemaakt, is een illusie. Ik ben goed genoeg. 

Graag deel ik mijn kennis met je. Vergeving is de tool die ik inzet om bij jou een transformatie teweeg te brengen.

Tse 

Door mijn Chinese roots raakte ik op jonge leeftijd geïnteresseerd in de Chinese filosofische principes van het Taoïsme. Het vormt het de basis voor mijn levensstijl.

Het is mijn passie en levensmissie om je te helpen je levensenergie te verhogen.

Ik kreeg intensieve personal Taiji trainingen bij Ten Chi Nin (Chris Schindeler), volgde Taiji en Qi Gong lessen bij Master Gu Shining (Wudang Taoist Wellness Center) en Shaolin Master Shi Heng Yi (Shaolin Temple Europe) en ik ben gecertificeerd Pranic Healer.

Nelleke

Ruim 10 jaar geleden begon ik zelf met mediteren omdat ik last had van piekeren en angstklachten. Inmiddels heeft Mindfulness en meditatie een steeds grotere plek gekregen in mijn leven en deel ik de kennis en vaardigheden die hierbij horen graag met anderen.
 
Dit doe ik door het geven van Mindfulnesstrainingen, in groepen en individueel. Daarnaast bied ik individuele coachingstrajecten aan door middel van ACT (Acceptance & Commitment Therapy).
Ik ben aangesloten bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) en als categorie 1 trainer bij de Vereniging voor Mindfulness Based trainers Nederland (VMBN).

Orana

Met vragen over ‘leven’ en ‘over-leven’ was voor mij het pad van zelfonderzoek en persoonlijke groei onvermijdelijk. Het voelt altijd vanzelfsprekend om hierin ook iets te betekenen voor anderen. 

Mijn passie is om thema’s te helen door intuïtief te werken met systemen waarmee jij verbonden bent. Dat kan zijn in je families, maar ook in de periode voor je geboorte. Met lichtheid, diepgang en toewijding werk ik de afgelopen 20 jaar het liefst via (familie)opstellingen.

Ik geef individuele sessies en workshops, online en live 🙂

 

Susanne

Tantra is voor mij streven naar perfecte balans, het ontwaken van het individuele bewustzijn. In 2011 kwam ik voor het eerst in aanraking met tantra in een sjamanistische reis. Ik was meteen positief getriggerd en ben begonnen aan mijn innerlijke tantrische reis. 

Inmiddels 11 jaar later ben ik geïnspireerd en opgeleid door verschillende tantra teachers in het buitenland. En ik denk dat ik er prima in ben geslaagd om deze zeer oude tantrische teachings om te zetten naar meer westerse teachings zoals tantrische leefwijze, tantra yoga, heilige seksualiteit en tantra healing & massages. Naast mijn werk in de praktijk geef ik ook tantra workshops, vrouwencirkels en tantra events voor koppels. 

Nancy

Er is een ruimte in jou waar je al perfect, heel en compleet bent. Wanneer je in de openheid van deze ruimte met anderen bent, ervaar je een niveau van verbinding.

Wanneer we verstrikt raken in de inhoud van ons eigen denken; is de oplossing voor al die problemen om de weg terug naar huis te vinden. En dat is precies waarom we eerst op reis gaan.

Met aandacht voor sensitiviteit, werken we met onder andere theatertechnieken en systemisch werk om jouw de weg naar huis te laten (terug) vinden.

Nadia

De liefde voor sport en magie heeft altijd in mij gezeten. En kickboksen is een fantastische uitlaatklep waar ik mijn frustratie en boosheid kan kanaliseren en uiten. Vervolgens kwam yoga in mijn leven. En met yoga herontdekte ik een kant in mezelf die ik gaande weg kwijt was geraakt.

Jeroen van der Lee kwam op mijn pad en heeft Zenboksen in mijn leven gebracht. Deze combinatie van kickboksen en Yin yoga bracht het beste van 2 werelden voor mij samen. Nadat ik de opleiding tot Zenbokstrainer met veel plezier heb gevolgd wil ik deze magische manier van lichaamsbeweging en lichaamsbewustzijn met anderen delen. Zodat je meer balans in lichaam en geest kan ervaren.

Tatjana

Tarot kwam op mijn pad tijdens een spirituele reis. Vanaf het begin spraken de kaarten. Ze vlogen en weergalmden. Dit is zo veel, zo prachtig, als vanzelfsprekend, normaal en magisch. Dit is een gift.

Ik kan hier zulke mooie dingen mee bereiken bij mensen. En nog steeds sta ik regelmatig paf. Sindsdien doe ik dit en ben ik er onlosmakelijk mee verbonden.

Michelle

Vanuit verschillende disciplines zoals dans, meditatie en verschillende vormen van yoga ( hatha, yin en tantra yoga) kom ik steeds dichter bij mijn ware ‘ik’.

In 2007 kwam Pranic Healing op mijn pad en dat heeft mij zo geraakt en geïnspireerd dat ik docent Pranic Healing ben geworden.  
Het centrum heeft een sfeervolle uitstraling. In het hele pand zijn veel neutrale, natuurlijke en authentieke materialen gebruikt. Houten elementen, zoutlampen en vele attributen geven een gezellige en warme uitstraling. Je voelt je vanzelf welkom. In het centrum is een yogaruimte met matjes, dekentjes en meditatiekussens. Er is een volledig ingerichte keuken en een workshopruimte met zithoek en eettafel. Boven zijn twee ruim opgezette behandelkamers beschikbaar. Door de combinatie van muziek, kleur en lichtinval kom je hier vanzelf tot rust. Bij weekeindworkshops is overnachting mogelijk. De sfeer in het centrum wordt versterkt en verdiept door diverse schilderijen van Vedic Art Teacher Josje Verton. Voor meer informatie zie www.josjeverton.nl of op facebook.

Deel je ervaring via google reviews met deze link. Dank je wel!

Groepsaanbod

Benieuwd naar ons aanbod voor groepen?
Nieuw

Behandelingen

Heb je behoefte aan een massage?

Shop

Nieuwsgierig? Of wil je iemand een cadeau geven?

Contact

Wil je je opgeven voor deelname of heb je vragen?