We dromen van een wereld vervult van onvoorwaardelijke liefde. Een wereld waarin iedereen verantwoordelijkheid neemt voor zijn of haar gevoelswereld en als vanzelf voor de wereld om zich heen.

Het nemen van verantwoordelijkheid voor je gevoelswereld vraagt om bewustwording. Het vraagt om een groeiend bewustzijn van jou als persoon en alles wat in je leeft.

De levens van veel mensen worden geleid vanuit het ego. We reageren op onze omgeving vanuit allerlei veiligheidsstructuren, overtuigingen en ‘plaatjes’ van hoe iets of iemand zou moeten zijn. Allerlei onderliggende gevoelens en emoties zijn we vaak niet eens gewaar. Hoewel het ego zeer waardevol en functioneel kan zijn, is het niet de bedoeling ons er volledig mee te identificeren.

We zijn niet de optelsom van onze gedachten, emoties of gevoelens, maar degene die ze ervaart. We zijn het bewuste zijn buiten het ego, vrij van (zelf)afwijzing, veroordeling en projectie.

Door met begrip, aanvaarding en geboeidheid je bewust te zijn van alles wat in je leeft aan gedachten, emoties en gevoelens kun je leren de regie te nemen. Leren verantwoordelijkheid te nemen voor je gevoelswereld, jezelf bevrijden van vastgeroeste patronen en jezelf daardoor stap voor stap ‘verlichten’.

Eerlijke erkenning van alles wat in je leeft zonder zelfveroordeling is het leggen van liefdevolle verbindingen in jezelf en is groeiende gezonde eigenliefde.

Zelf zijn we toegewijd beoefenaars van bewustwording. We zijn op weg, op ons eigen persoonlijke pad. Met ieder onze eigen uitdagingen en processen. We kijken niet naar een eindpunt maar steeds dieper in onszelf, met een steeds groter wordende passie voor onze innerlijke ontwikkeling en steeds dieper gaande ervaringen.

Vanuit deze gedeelde achtergrond in onze persoonlijke ontwikkeling en levensvisie zijn wij (Leendert, Joy en Sanna) dit centrum begonnen. We willen vanuit Under The Tree de juiste kennis en begeleiding aanbieden voor iedereen die bewuster wil worden.

Ieder pad en elke stap is anders. Het brede aanbod van het Team van  Under The Tree is een waardevolle aanvulling waar je op je pad gebruik van kunt maken.

Van lichamelijke ontspanning tot gerichte coaching, elke stap of elk stapje is een liefdevol geschenk aan jezelf, een stapje op weg naar een wereld vervult met onvoorwaardelijke liefde.

Vanuit een gedeelde achtergrond in persoonlijke ontwikkeling en levensvisie zijn Leendert, Joy en Sanna dit centrum begonnen. Zij verwelkomen je graag bij Under The Tree. Maak hieronder kennis met het hele team!

Leendert, Gastheer, beheerder.

Leendert

Persoonlijke ontwikkeling is mijn grote passie en zingeving in het leven. In 2017 ben ik met Joy en Sanna dit centrum begonnen.

Een lang gekoesterde droom is hiermee uitgekomen. Als beheerder van Under The Tree kan ik mijn passie uitleven en delen met anderen.

Joy, Gastvrouw, contactpersoon huurders.

Joy

Ik ben mijn hele leven al geboeid over hoe de wereld in elkaar zit, wie ik ben en wie de ander is.

Mijn ervaringen in dans, pedagogisch werk en spirituele zelfontwikkeling zijn een grote inspiratiebron voor mij geweest om mijn bedrijf Innsaei (IJslands voor intuïtie) te beginnen.

Dit maakt het voor mij mogelijk om mijn passies uit te dragen en iets voor anderen te betekenen.

Sanna


Mijn diepe verlangen naar zelfontwikkeling, mijn achtergrond in het (ped)agogisch werk, het moederschap, mijn passies en het werk aan Under The Tree, hebben ertoe geleid mijn eigen bedrijf Sannasana neer te zetten.

Met mijn passies dans, yoga en reiki nodig ik mensen zachtjes uit tot zelfonderzoek, bewustwording en innerlijke groei.

Tse 

In mijn twintiger jaren onderzocht ik mijn Chinese roots  en leerde de filosofie kennen die de basis vormt voor mijn bewustzijnswerk, het Taoïsme. 


Het Taoïsme streeft naar een leven in balans met de natuur, waarbij natuur niet alleen staat voor de omgeving, maar ook voor de natuur in en van de mens.

Na een heel bewust pad van zelfontwikkeling, waardevolle ervaringen en lessen, help en inspireer ik je graag als Pranic healer, Taiji en Qi gong instructeur, coach en personal trainer op jouw pad naar een gezond, bewust en evenwichtig leven.

Vedic Art bij Under The Tree.

Josje

Vedic Art is voor mij de weg naar innerlijke vrijheid en ongeremde creativiteit.

Vanaf mijn kennismaking met Vedic Art wist ik dat ik hiermee verder wilde en het wilde doorgeven.

Schilderen is een feest als je in de kleur kunt duiken en mag spelen met het materiaal, zonder angst te hebben over het resultaat. Dan kan je zomaar alles vergeten om je heen. Heerlijk vind ik dat!

sjamaan bij Under The Tree.

Manon


Het was het sjamanistische pad dat antwoorde op mijn kernvraag: ‘Hoe zit het leven in elkaar en waar is mijn plek?’.

Daarnaast werk ik met ‘de verbonden ademhaling’. De sjamanistische rituelen en ‘de verbonden ademhaling’ werken beide sterk helend.

Een keer per maand combineer ik beide in een groepssessie. Individuele sessies zijn ook mogelijk.

klanktherapeut bij Under The Tree.

Nico

Ik heb ruim 25 jaar ervaring als professional in de hulpverlening. Momenteel werk ik als klanktherapeut en masseur met o.a. bindweefselmassage, holistic pulsing, en psychomassa

Eén van mij grootste passies is het geven van klankconcerten. Hiernij neem ik mensen mee op een unieke, helende en ontspannende reis.

sjamaan bij Under The Tree.

Erik

De wens bij te dragen aan het welzijn van mensen bracht mij op het brede avontuurlijke pad van natuurgeneeskunde.

Een pad dat je dichter bij jezelf brengt en laat ontdekken hoe mooi jij en je leven kunnen zijn.

Met massage, acupunctuur, kruiden, homeopathie, cranio sacraal, meditatie, qi gong en sjamanisme help ik je dichter bij je ware natuur brengt.

vrouwencoach bij Under The Tree.

Carlijn

Na vele jaren volgens de regeltjes hebben gewerkt als verloskundige, volg ik nu mijn hart als vrouwencoach.

Ik zie zwangerschap, geboorte geven en het ouderschap als een bijzondere ontdekkingstocht, waarbij je jezelf op een andere manier leert kennen en wordt uitgenodigd om meer aanwezig te zijn in je lijf.

Mijn begeleiding bestaat uit individuele sessies en/of cursussen.

ademtherapie bij Under The Tree.

Eva

Zoals mijn naam het al aangeeft Eva = adem des levens, zij die het leven geeft, is adem mijn weg in dit leven.

Ik ben geschoold als logopediste en heb daarnaast diverse opleidingen gevolgd in adem en traumaverwerking methodes waaronder de methode Van Dixhoorn, Sundance Breathwork practitioner, Holotropic Breathworker, Brainspotting en Basiscursus Psychotrauma.

Mijn moto: Vrijer ademen + vrij van trauma = vrijer leven.

Renee, holistisch masseur en therapeut bij Under The Tree.

Renee

Met aandacht en rust wil ik samen met jou onderzoeken wat er in jou leeft.

Als holistisch masseur en therapeut ga ik vooral nieuwsgierig te werk. Ik geloof erin dat alle wijsheid en inzichten die jij nodig hebt al besloten liggen in jou.

Mijn achtergrond ligt in communicatie en zorg, mijn kracht heb ik daarna gevonden in mijn handen en aanraking. De natuur is verder een grote inspiratiebron voor mij.

Sonja

“Ik ben niet goed genoeg”    was vanaf jongs af aan mijn overtuiging. Ik zocht liefde buiten mezelf. Tot de man met de hamer kwam en na vele uren therapie, lezen, huilen, vallen en weer opstaan het inzicht:

Ik ben de keuzemaker tussen angst en liefde. Alles wat ik mezelf heb wijsgemaakt, is een illusie. Ik ben goed genoeg. 

Graag deel ik mijn kennis met je. Vergeving is de tool die ik inzet om bij jou een transformatie teweeg te brengen.

Mindful Yoga en Pranic Healing bij Under The Tree.

Sunny

Al ruim 10 jaar volg ik het pad van de yoga. Het brengt mij ontspanning, levenslust, een gezond lijf, en verbinding met mijn diepste drijfveren. Naast Mindful Yoga (Therapy) en Pranic Healing , geef ik yoga voor mensen met een verstandelijke beperking en organiseer ik vrouwencirkels.

Nelleke

Ruim 10 jaar geleden begon ik zelf met mediteren omdat ik last had van piekeren en angstklachten. Inmiddels heeft Mindfulness en meditatie een steeds grotere plek gekregen in mijn leven en deel ik de kennis en vaardigheden die hierbij horen graag met anderen.
 
Dit doe ik door het geven van Mindfulnesstrainingen, in groepen en individueel. Daarnaast bied ik individuele coachingstrajecten aan door middel van ACT (Acceptance & Commitment Therapy).
Ik ben aangesloten bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) en als categorie 1 trainer bij de Vereniging voor Mindfulness Based trainers Nederland (VMBN).

Orana

Met vragen over ‘leven’ en ‘over-leven’ was voor mij het pad van zelfonderzoek en persoonlijke groei onvermijdelijk. Het voelt altijd vanzelfsprekend om hierin ook iets te betekenen voor anderen. 

Mijn passie is om thema’s te helen door intuïtief te werken met systemen waarmee jij verbonden bent. Dat kan zijn in je families, maar ook in de periode voor je geboorte. Met lichtheid, diepgang en toewijding werk ik de afgelopen 20 jaar het liefst via (familie)opstellingen.

Ik geef individuele sessies en workshops, online en live 🙂

 

Nancy

Er is een ruimte in jou waar je al perfect, heel en compleet bent. Wanneer je in de openheid van deze ruimte met anderen bent, ervaar je een niveau van verbinding.

Wanneer we verstrikt raken in de inhoud van ons eigen denken; is de oplossing voor al die problemen om de weg terug naar huis te vinden. En dat is precies waarom we eerst op reis gaan.

Met aandacht voor sensitiviteit, werken we met onder andere theatertechnieken en systemisch werk om jouw de weg naar huis te laten (terug) vinden.

Nadia

De liefde voor sport en magie heeft altijd in mij gezeten. En kickboksen is een fantastische uitlaatklep waar ik mijn frustratie en boosheid kan kanaliseren en uiten. Vervolgens kwam yoga in mijn leven. En met yoga herontdekte ik een kant in mezelf die ik gaande weg kwijt was geraakt.

Jeroen van der Lee kwam op mijn pad en heeft Zenboksen in mijn leven gebracht. Deze combinatie van kickboksen en Yin yoga bracht het beste van 2 werelden voor mij samen. Nadat ik de opleiding tot Zenbokstrainer met veel plezier heb gevolgd wil ik deze magische manier van lichaamsbeweging en lichaamsbewustzijn met anderen delen. Zodat je meer balans in lichaam en geest kan ervaren.

Tatjana

Tarot kwam op mijn pad tijdens een spirituele reis. Vanaf het begin spraken de kaarten. Ze vlogen en weergalmden. Dit is zo veel, zo prachtig, als vanzelfsprekend, normaal en magisch. Dit is een gift.

Ik kan hier zulke mooie dingen mee bereiken bij mensen. En nog steeds sta ik regelmatig paf. Sindsdien doe ik dit en ben ik er onlosmakelijk mee verbonden.

Michelle

Vanuit verschillende disciplines zoals dans, meditatie en verschillende vormen van yoga ( hatha, yin en tantra yoga) kom ik steeds dichter bij mijn ware ‘ik’.

In 2007 kwam Pranic Healing op mijn pad en dat heeft mij zo geraakt en geïnspireerd dat ik docent Pranic Healing ben geworden.  

Chris

Vanaf mijn vroege jeugd ben ik intensief bezig geweest met de Oosterse Krijgskunsten en heb mij voornamelijk toegelegd op Ninjutsu (Japan) en Taijiquan (China).

Momenteel geef NEI Therapie en samen met mijn partner Michelle  geef ik individuele sessies in Shiatsu Acupressuur en Pranic Healing. Deze combinatie is uniek in Nederland. 

Monique

Muziek is mijn meester, ik ben haar instrument. Wanneer ik luister, zing & speel, komt de mooiste muziek tevoorschijn en fluisteren de Klanken mij dat in, wat ikzelf niet kan bedenken. Ik mag het doorgeven.

Zo kan ik als tolk, deze taal ook weer aanreiken aan jou.
​Mijn aanbod nodigt jou uit om te horen, te zingen, jouw zeggingskracht te ontdekken en (uit) te stralen!

Ik ontmoet jou graag in dit creatieve veld.

Job

Al mijn hele leven maak ik muziek en speelde ik met verschillende bands in binnen- en buitenland. Als gitarist en drummer bij Convoi Exceptional en solo als singer/songwriter.

In 2020 kwam de muziekwereld tot stilstand door corona. Ik keerde meer naar binnen toe en ging op zoek naar ontspanning. Ik had al langer het gevoel dat ik heling wilde brengen maar wist nog niet in welke vorm.

Het begon ermee dat de handpan op mijn pad kwam en later kwamen daar klankschalen bij. Ik deed een opleiding Klankmassage bij Iwan Boersma van het Klankschaal Expertise Centrum. Sindsdien geef ik klankbaden met o.a. de handpan en klankschalen.

Anne

Sinds enkele jaren ben ik lichaamsgericht gaan werken via de adem. Ik heb veel kennis en ervaring inwerken met trauma en afhankelijkheidsdynamiek en angst. 

Ik heb ruime ervaring in het ondersteunen en coachen van persoonlijke processen. Als ademcoach ben ik geschoold in bewust verbonden ademen.

Ervaringen zijn vaak onverwoordbaar en met de adem heb je geen woorden nodig. Maar bovenal vind ik het heerlijk om mensen te ondersteunen in hun weg naar meer liefde. 

Rosa

De magie van Klank loopt als een rode draad door mijn leven. Van in slaap gezongen worden als baby, naar zelf klanken en muziek maken, tot uiteindelijk de opleiding tot Soundhealing Therapeut.

Vanuit mijn onderneming Rose Sound Alchemy bied ik energetisch stemwerk, soundhealing sessies, klankworkshops, soundjourneys en singing circles aan.

Met mijn aanbod wil ik je herinneren aan je authenticiteit. Aan je geboorterecht om vrij en zonder oordeel expressie te geven aan wat er in je leeft en wie je bent. Aan het prachtige medicijn van de Stem dat je altijd en overal tot je beschikking hebt.

Julia

Na 10 jaar gewerkt te hebben in het hoger beroepsonderwijs kwam mijn loopbaan na mijn tweede bevalling volledig tot stilstand. Er kwam tijd en ruimte voor mijn eigen herstel en persoonlijke ont-wikkeling. In 2024 heb ik mijn onderneming opgericht vanuit mijn passie en eigen voorwaarden.


Ik faciliteer vanuit mijn hart persoonlijke processen op het gebied van zelfexpressie en verbinding met jezelf. Hierin staat het ‘leren jezelf zijn’ in verschillende levensgebieden centraal.


Vanuit eigen ervaring in diverse herstelprocessen, bied ik een veilige en open ruimte om uiting te geven aan gevoelens en alle delen in jezelf. Er gewoon mee te zijn, met of zonder woorden. Met mijn achtergrond in stemwerk en theater kunnen wij spelen en ook helen met de stem.

Laetitia

Stem bevrijding is een heerlijke manier om uiting te geven aan wat er in je leeft, alles in jou doet ertoe en alle emoties mogen er zijn en verdienen het gezien en geuit te worden.

Daar waar woorden te kort schieten is er ruimte voor klank.

Met je stem geef je klank, en die trillingen helpen je lijf te openen op plekken die dicht zitten. Deze openingen geven een diep gevoel van ontspanning, je voelt jouw levendigheid en zachtheid terugkomen.

Het centrum heeft een sfeervolle uitstraling. In het hele pand zijn veel neutrale, natuurlijke en authentieke materialen gebruikt. Houten elementen, zoutlampen en vele attributen geven een gezellige en warme uitstraling. Je voelt je vanzelf welkom. In het centrum is een yogaruimte met matjes, dekentjes en meditatiekussens. Er is een volledig ingerichte keuken en een workshopruimte met zithoek en eettafel. Boven zijn twee ruim opgezette behandelkamers beschikbaar. Door de combinatie van muziek, kleur en lichtinval kom je hier vanzelf tot rust. Bij weekeindworkshops is overnachting mogelijk. De sfeer in het centrum wordt versterkt en verdiept door diverse schilderijen van Vedic Art Teacher Josje Verton. Voor meer informatie zie www.josjeverton.nl of op facebook.

Op zoek naar een fijne werkplek?

Under The Tree verhuurt ruimte voor activiteiten die bijdragen aan het welzijn van lichaam, geest en ziel. We richten ons op zelfstandig werkende mensen die onze visie willen uitdragen en een aanvulling zijn op ons team.

Het centrum met alle aanbieders, deelnemers en cliënten is voor ons heel belangrijk. We houden dan ook altijd een intakegesprek om onze visie te waarborgen. Hierbij kijken we of je binnen ons team past, of je aanbod een aanvulling is voor het centrum en hoe je omgaat met deelnemers en cliënten.

Kun jij je hierin vinden en ben je bereid samen te werken met anderen uit ons team?
Stuur dan een email naar info@underthetree.nl

Onze ruimten:

 • Yogazaal 50 m2
 • Workshopruimte 40 m2
 • 2 behandelkamers 12 en 15 m2
 • Tuin met grasveldje 55 m2

Bezoekadres

Klaverlaan 1A, 6841 CG Arnhem

E-mail

Telefoon

Telefonisch zijn we niet bereikbaar. Graag contact via de mail.

Ons volgen

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Stuur een bericht

  Wij bevinden ons vlakbij de John Frostbrug in Arnhem- Zuid aan de Klaverlaan 1a. Zeer gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

  Van station Arnhem centraal:
  • Buslijnen 300, 2, 33, eindhalte Monchyplein.
  • Buslijn 4, eindhalte Wilgenlaan.
  • Buslijn 6, eindhalte Fonteinkruidstraat en buslijn 7, eindhalte Gelredome.

  Bij het centrum zijn altijd gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

  Deel je ervaring via google reviews met deze link. Dank je wel!

  CMR
  CMR
  3 jaar geleden
  Lees verder
  Een massage van Sanna is een helende ervaring. Haar holistische benadering maakt dat niet alleen je spieren ontspannen, maar ook je energielichaam. Ze masseert met fijne, cirkelende bewegingen, pulseren, strijken, schudden, wiegen, bindweefsel. Haarfijn voelt ze aan waar er knooppunten en blokkades zitten en ze werkt er op een liefdevolle en tactvolle manier aan om die los(ser) te maken. Helemaal afgestemd op wat jij nodig hebt. Haar Reiki-energiewerk zorgde bij mij voor een extra diepe ontspanning. Ik kan de (Reiki)massage van Sanna bij Under The Tree van harte aanbevelen!
   San
  San
  2 jaar geleden
  Lees verder
  Het was verrassend om bij binnenkomst een kaart te trekken van een kaartendek alvorens de massage begon. Het werd en dierenkaart waarin exact stond waar ik me deze fase bevond en welke richting ik op mocht. Nadat ik op de massagetafel lag voelde ik me vrij vlot in ontspanning en in overgave komen door de zachte doch stevige massagetechnieken die Chanina eigen zijn. De vastzittende spieren werden goed losgemaseerd, alles werd even ter handen genomen, zelfs mijn hoofdhuid kreeg gezonde aandacht. Ik voelde me gedragen door de aanraking, de stevigheid en subtiliteit die Chanina met haar massage methoden toepast. Een echte aanrader.
  Manja Lemmens
  Manja Lemmens
  2 jaar geleden
  Lees verder
  Heel fijne plek. Mooie ruime dans- en yoga zaal. Met Sanna fijne dansavonden beleeft. Sanna is een integer en wijze vrouw, ik ervaar ons samenzijn als erg waardevol.
  Laura Egging
  Laura Egging
  4 jaar geleden
  Lees verder
  Heerlijke plek waar ik al yoga, dans, art en intuïtieve massage heb mogen ervaren. Warme en gastvrije mensen. Perfecte locatie om jezelf te ont-spannen en laten inspireren.
  Jasper J
  Jasper J
  4 jaar geleden
  Lees verder
  Goede locatie, gratis parkeren, fijne mensen en wat een mooie ruimte!
  Efi Papadopoulou
  Efi Papadopoulou
  4 jaar geleden
  Lees verder
  A very nice place to relax and get in touch with your psyche through yoga and other spiritual practices.
  Vorige
  Volgende

  Workshops voor bedrijven

  Benieuwd naar ons aanbod ?
  Nieuw

  Behandelingen

  Heb je behoefte aan een massage?

  Cadeaubon

  Nieuwsgierig? Of wil je iemand een cadeau geven?

  Contact

  Wil je je opgeven voor deelname of heb je vragen?