logo Under The Tree, met witte achtergrond.

WORKSHOPS VOOR BEDRIJVEN IN ARNHEM

Verbeter de prestaties en het welzijn van je medewerkers met onze workshops voor bedrijven. Boek nu bij Under The Tree in Arnhem.

Als werkgever kun je een actieve rol spelen bij het stimuleren van een gezonde leefstijl bij je medewerkers. Onze workshops voor bedrijven zijn ontworpen om de prestaties en het welzijn van je medewerkers te verbeteren. Een bedrijf dat laat zien dat het de gezondheid van zijn werknemers belangrijk vindt, werkt aan een positief werkgeversimago. Uiteindelijk beslissen je werknemers natuurlijk zelf of ze iets doen met een gezonde leefstijl, maar je hebt er meer invloed op dan je wellicht denkt. We besteden immers veel van onze tijd op het werk.

De workshops van Under The Tree in Arnhem maken je werknemers bewuster van hun leefstijl en hun fysieke en mentale houding. Ze verlagen het stressniveau en verhogen het energieniveau. Ze stimuleren creativiteit, samenwerking, teamspirit en persoonlijke ontwikkeling. De workshops bieden ook veel ruimte voor lol en gezelligheid en zijn daarom een uitstekende manier om werknemers met elkaar te verbinden en een hechtere band tussen collega’s te vormen.

Arrangementen

Wij bieden arrangementen aan met verschillende thema’s. Elk thema legt de nadruk op een ander welzijnsaspect. Welk thema kan jouw team het beste gebruiken?

Workshops voor Bedrijven in Arnhem - Under The Tree - Stresspakket

Stresspakket

Verlagen van stressniveau en omgaan met emoties

Workshops voor Bedrijven in Arnhem - Under The Tree - Healthpakket

Healthpakket

Mentale en fysieke gezondheid

Workshops voor Bedrijven in Arnhem - Under The Tree - Team spirit

Team spirit

Teambuilding en samenwerking

Workshops voor Bedrijven in Arnhem - Under The Tree - Creapakket

Creapakket

Creativiteit en intuïtie

De arrangementen zijn te boeken voor 5 tot 12 personen*.

*Voor grotere groepen kunnen wij ook op locatie komen. Hiervoor maken we een aanbod op maat.
Vraag hier een offerte aan

Je kunt kiezen uit de volgende opties:

HELE DAG

Vier workshops

DAGDEEL VAN 4 UUR

Twee workshops

LOSSE WORKSHOP

De arrangementen zijn inclusief koffie, thee en healthy snacks. Je kunt een lunch en/of afsluitende drankje en hapje extra erbij boeken.​
Vorige slide
Volgende slide

Locatie

Under The Tree bevindt zich in een groene oase midden in Arnhem, met goede aansluiting op openbaar vervoer en volop ruimte voor gratis parkeren. Uw werknemers voelen zich vanzelf op hun gemak in de warme en huiselijke sfeer van het centrum. Er is ruimte voor maximaal 12 personen op onze locatie. Voor grotere groepen kunnen wij ook bij jouw bedrijf of op een zelfgekozen locatie komen. Vraag hiervoor een offerte op maat aan.

Eten & Drinken

Wij verzorgen de lunch, water, thee en koffie en healthy snacks. De lunch is vegetarisch, biologisch, dagvers en wordt met liefde bereid. Uiteraard kan er rekening gehouden worden met een aangepast dieet. Je kunt ook een drankje en hapje als afsluiting extra erbij boeken.

BOEK NU JOUW ARRANGEMENT

Geef je team een extra boost
Under The Tree logo

Klaverlaan 1A
6841 CG Arnhem
www.underthetree.nl

© Under The Tree 2024