Alle behandelingen en individuele sessies zijn op afspraak.
 Vandaag een behandeling? Klik hier voor uw aanvraag via whatsapp.

Ademtherapie leert je je natuurlijke adempatroon herstellen, nadelige gewoontes los te laten en weer bewust te genieten van ontspanning in je lichaam en dagelijks leven. Ik maak gebruik van de methode Van Dixhoorn, dit is een complete methode voor het behandelen van klachten die het gevolg zijn van ‘gewone overspanning’ en die het functioneren sterk kan verbeteren.

· Als je het gevoel hebt dat je adem je belemmert in je dagelijks leven
· Als je te veel stress ervaart en zelf niet meer kunt ontspannen
· Als je het contact met je eigen lichaam kwijt bent
· Als je het contact met jezelf bent verloren

Ademtherapie60 min.75,-

Voor meer informatie en aanmelden:
Eva: info@evadum.nl

Bij ACT (Acceptance and Commitment Therapie) onderzoeken we samen welke waarden voor jou belangrijk zijn, hoe jij je leven het liefst vorm zou willen geven. Vervolgens kijken we wat jou in de weg staat om deze waarden te volgen. Voorbeelden hiervan zijn angsten, oordelen over jezelf of oordelen vanuit jouw omgeving, maar ook mentale of fysieke beperkingen.

Bij ACT leer je hoe je anders met deze obstakels om kan gaan, zodat het je wel lukt om jouw waarden zo goed mogelijk te volgen. Mindfulness speelt hierbij een grote rol.

ACT kan onder andere heel helpend zijn bij stress- en burn-out klachten, angstklachten, piekeren, somberheid, rouw, chronische pijn en wanneer je niet weet welke richting je op wil in jouw leven. Een coachingstraject bestaat uit net zoveel of weinig sessies als jij zelf nodig vindt.

ACT-coachingssessie60 – 90 min.€ 85,-

Wil je meer informatie over ACT of een gratis kennismakingsgesprek, kijk dan op: www.mindfulnessencoaching.nl

Individuele ademsessie; De kracht van ademen!
Ongemerkt zetten we spanningen en emoties vast in ons lichaam, door de hectiek van alledag maar ook door bepaalde gebeurtenissen en ervaringen in ons leven. Om weer vanuit ontspanning te kunnen leven kan ademwerk als proceswerk ondersteunend en helend zijn. De kracht van ademen wordt begeleid met energetisch werk.

Individuele ademsessie90 minuten€ 75,- 

Voor meer informatie en aanmelden:
Manon: mannazmens@gmail.com
mannazmens.nl/individueel-ademwerk

Wat is gezonde eigenliefde?

Onvoorwaardelijke liefde voor jezelf is, in contact zijn met alles wat er in je leeft aan emoties, gevoelens, kwetsbaarheden, beperkingen en verlangens. Door meer zelfbewustwording, zelfinzicht en leerprocessen geef je jezelf als mens bestaansrecht en wortel je dieper in gezonde eigenliefde.

Ik help jou stapsgewijs om hoofd, hart en ziel met elkaar in balans te brengen en ik begeleid en ondersteun je om jouw gevoelens, emoties en mentale processen beter te leren begrijpen. Dit zorgt er voor dat je stap voor stap groeit naar een gezonde (emotionele) relatie met jezelf.

Geef jij anderen meer dan aan jezelf? Wil je jezelf niet meer wegcijferen maar heb je geleerd dat opoffering liefde is? Wil je begrijpen wat het verschil is tussen voorwaardelijke liefde en onvoorwaardelijke liefde en hoe dat zich uit naar jezelf als bij de ander? En welke voeding geven we onszelf op emotioneel en mentaal niveau? Spinazie of patat met dikke klodders mayonaise?

Ieder mens is uniek, heeft zijn eigen authenticiteit, maar ieder mens is ook gevormd door o.a. opvoeding, eigen (trauma) verleden, cultuur, maatschappij (media), andere (geloofs)overtuigingen en eigenwaarheidsdenken, daarom is ieder mens anders en reageert op verschillende manieren.

Mede door deze verschillende invloeden zijn we geprogrammeerd en geïndoctrineerd en zijn hiermee afgescheiden geraakt van de ziel (onvoorwaardelijke liefde).

Bewustzijns coaching gezonde eigenliefde75-90 min.€ 70,-
Traject gezonde eigenliefde5 sessies€ 325,-
Traject gezonde eigenliefde10 sessies€ 500,-

Voor meer informatie en aanmelden:
joy.innsaei@gmail.com

Energetisch Coaching Nadia Wolterink
Als energetisch coach stem ik mij af op jouw chakra’s en/of aura. Ik onderzoek waar er energetische blokkades zitten waardoor je levensenergie niet vrij door je systeem kan stromen. Ik begeleid je terug naar
jouw zelfhelende kracht om zo jouw lichaam en geest weer in balans te brengen, zodat je levensenergie
weer volop kan gaan stromen.

Hoe doe ik dat?
Ik werk intuïtief en vanuit mijn ontwikkelde sensitieve vermogens (helder voelend en wetend). Ik maak
geen behandelplan. Jouw energie is leidend en geeft precies aan waar de aandacht naar toe mag gaan en
wat het nodig heeft om weer in balans te komen. Ik neem je hierin mee, op deze manier leer je
(opnieuw) contact te maken met jouw lichaam en systeem zodat jij dit zelf kan gaan toepassen. Door deze manier van werken komen we snel tot de essentie.

Werkwijze
Het eerste consult is het intake- en kennismakingsgesprek. De consulten die daarop volgen zijn verdiepend
voor jouw proces. Je krijgt huiswerk mee ter ondersteuning van je zelfhelend vermogen. Het aantal
consulten is geheel afhankelijk van jouw hulpvraag en de ontwikkeling van jouw proces.

Energetisch coaching60 min.€ 80,-

Voor meer informatie en het maken van een afspraak:
nadiawolterink@gmail.com
www.workinbee.nl

De integrale holistische massage is een diepgaande en stevige massagevorm die ontspant en vitaliseert. We kunnen samen werken aan klachten, bijvoorbeeld spanningsklachten, door deze van binnenuit te onderzoeken. Het lichaam zit vol met ongekende wijsheden en kan symbool staan voor hoe we omgaan met dingen in ons dagelijks leven.

Integraal staat voor een gecombineerde behandeling met verschillende technieken. Door het afwisselen van pulsen, druktechnieken, schudden, stretchen en stille aanraking werkt de behandeling diep door.

Holistisch komt van het woord Holos dat ‘heel’ betekent. De mens heeft niet alleen een fysiek lichaam, maar is ook een emotioneel, mentaal en spiritueel wezen. Holistische massage werkt door in al deze lagen.

Integrale holistische massage90 min.€ 80,-

Voor meer informatie en aanmelden:
Joy: joy.innsaei@gmail.com
Renee: info@praktijkhuiswaarts.nl

De intuïtieve massage wordt volledig op de ontvanger afgestemd.

Zijn er specifieke klachten? In welke gemoedstoestand bevindt je je? Wat dient zich aan tijdens de behandeling? Geen behandeling is hierdoor hetzelfde. Wel wordt je uitgenodigd om terug in je lichaam te zakken i.p.v. in je hoofd 😉

Ter afsluiting wordt altijd het energieveld weer in balans gebracht. De massagebehandelingen worden extra ondersteund met Reiki waardoor een behandeling zeer effectief is en diep kan doorwerken in je systeem.

Intuïtieve massage60 min.€ 60,-€ 55,-*
Intuïtieve massage90 min.€ 75,-€ 70,-*
kennismakingstarief*

Voor meer informatie en aanmelden:
Joy: joy.innsaei@gmail.com
Sanna: op woensdagochtend en vrijdagochtend, weekenden in overleg. sannasana.info@gmail.com

Trilling – oftewel resonantie – draagt veel informatie die voor velen onder de oppervlakte blijft.
Jammer, want het zegt veel over jou, de ander, de situatie waarin je zit.
Ik haal die informatie naar boven door jou te bezingen. In mijn klank hoor ook jij jouw informatie. Voor individuen heet dit een Klankportret, voor groepen (privé of professioneel) een Klankopstelling (zie workshops voor bedrijven).

Welkom in deze nieuwe kennismaking met jezelf!

Klankportret75 min.€ 105,-

Voor meer informatie en aanmelden:
info@moniqueappels.orgm
https://www.moniqueappels.org

Met Neuro Emotionele Integratie, in het kort NEI, vind je de oorsprong van de disbalans die tot je klachten heeft geleid.
Je gaat naar de oorzaak van je klachten en herstelt de balans. Oude patronen laat je los, waardoor symptomen zoals fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten verdwijnen. Lange praatsessies zijn niet nodig. Ook herbeleving van trauma’s hoeft niet. De kracht van NEI is dan ook dat je snel tot de kern van het probleem komt.

NEI Therapie60 min.€ 90,-
Voor meer informatie en aanmelden:
info@pranaki.com
www.pranaki.com

Ooracupunctuur wordt toegepast als diagnose en behandeling bij klachten. Bij het uitzoeken of testen van o.a. homeopathie, supplementen of andere medicatie. Maar ook voor het krijgen van meer inzicht in jezelf. Het is vooral bekend vanwege het directe effect bij pijnbestrijding.

Bij ooracupunctuur komen drie grote geneeswijzen (de Westerse, Chinese en Ayurvedische) samen.

Bekijk ook: praktijksalvia.nl/hoe-ischias-schuldig-is-aan-het-ontstaan-van-de-ooracupunctuur Aangesloten bij beroepsvereniging LVNT. Gedeeltelijke vergoeding mogelijk.

Ooracupunctuur75 min.€80,-
Ooracupunctuur35 min.€45,-

Voor meer informatie en aanmelden:
Erik: geneeskunstenaar@gmail.com

Je bent met elk thema welkom. We gaan specifiek in op items die zich in de Opstelling tonen om energie die geblokkeerd is geraakt weer te laten stromen.

 • Verheldering en inzicht
 • Innerlijke rust
 • Ballast van je schouders
 • Meer verbonden met jezelf
Opstelling individueel60 min.€ 63,-

 Voor meer informatie en aanmelden:
Orana: orana@krachtleven.com

www.krachtleven.com

Pranic Healing is een eenvoudige, efficiënte manier om je gezondheid en energie niveau te verhogen door middel van het werken op het energielichaam wat zich in en om het lichaam heen bevindt. We heffen eventuele blokkades op waardoor de Prana (universele levensenergie), nodig voor genezing van het lichaam, weer vrijuit door de meridianen kan stromen. We werken op fysieke klachten, maar ook op mentale of emotionele klachten.
 
Pranic Healing60 min.€ 90,-
Voor meer informatie en aanmelden: info@pranaki.com www.pranaki.com

Van denken.. naar voelen.. naar zijn..

Stel je eens voor hoe het zou zijn om in rust en ontspanning te leven. Om van gegronde balans in verbinding te staan met jezelf en anderen om jou heen. Om ruimte te geven aan alles wat er in jou leeft.

Gedurende het leven laten emoties, spanningen en trauma’s hun sporen na in het lichaam. Met tal van emotionele, mentale en fysieke klachten tot gevolg.
Met Rebalancing leer je je lichaam kennen en kom je in contact met wat je diep van binnen voelt en wilt. Je laat spanning los en hervind je levenslust, je veerkracht en het vertrouwen in jezelf en het leven.

Rebalancing, kinderen tot 16 jaar45 min.€ 50,-
Rebalancing, jongvolwassene van 16 – 28 jaar90 min.€ 90,-
Rebalancing, volwassenen meer dan 28 jaar90 min.€ 120,-

Voor meer informatie en aanmelden:
anneloes@rebalancing-arnhem.nl
www.rebalancing-arnhem.nlm

Reiki betekent letterlijk universele levensenergie. Tijdens een behandeling wordt de Reiki energie d.m.v. handopleggingen doorgegeven aan de ontvanger.

Reiki stimuleert het herstellende vermogen van het lichaam, werkt ontgiftend, heft blokkades op en brengt de meridianen en chakra’s in balans. Zo werkt een behandeling door op lichaam, geest en ziel.

Reiki ligbehandeling60 min.€ 60,-€ 55,-*
Combinatie reiki en intuïtieve massage90 min.€ 80,-€ 75,-*
kennismakingstarief*

Voor meer informatie en aanmelden:
Joy: joy.innsaei@gmail.com
Sanna: sannasana.info@gmail.com

Shiatsu Drukpuntmassage is een van oorsprong Japanse Geneeskunde, waarbij met stabiele druk van vingers en handen de Ki (Levensenergie) van de client wordt gestimuleerd. Hierdoor worden blokades opgeheven en kan de Ki weer optimaal stromen. Als deze niet goed stroomt, kan zich dat uiten in uiteenlopende fysieke, mentale en emotionele klachten.

Shiatsu Acupressuur60 min.€ 90,-
Voor meer informatie en aanmelden:
info@pranaki.com
www.pranaki.com

Tarot is een eeuwenoud spiritueel hulpmiddel. Met behulp van verschillende leggingen worden de kaarten gebruikt voor inzicht in situaties, persoonlijkheidsanalyses, blootleggen van blinde vlekken en voorspellingen.

Tatjana gebruikt de tarot als een prachtig, liefdevol middel voor advies en inzicht. Dat kan door een concrete vraag, een thema of door de kaarten blanco te laten spreken. Tijdens het Tarot spreekuur bij Under The Tree geeft ze korte, laagdrempelige readings zodat je kunt kennismaken en ervaren wat Tarot voor jou kan doen. Afhankelijk van jouw behoefte zijn ook specifiekere leggingen mogelijk.

Tijdens het spreekuur kun je met en zonder afspraak terecht.

Individuele Tarot reading10 min.€ 20,-
Individuele Tarot reading20 min.€ 35,-
Individuele Tarot reading30 min.€ 45,-

Voor meer informatie en aanmelden:
www.tatjanastarot.com

Jouw lijf is hard aan het werk door een kindje te laten groeien en kan wel wat ontspanning gebruiken! Kleine pijntjes, ongemakken, niet lekker meer kunnen liggen, onrustige benen. Veel gehoorde ervaringen van zwangeren. Hoe fijn is het om daar aandacht en ruimte voor te hebben en vervolgens door warmte en aanraking helemaal te ontspannen?

Daarnaast is een massage een mooie manier om te vieren en waarderen dat jouw lichaam een heel nieuw mensje laat groeien!

De zwangerschapsmassage vindt plaats in zijligging. Door middel van kussens, handdoeken en dekens zorg ik ervoor dat je helemaal comfortabel ligt, zodat je optimaal kunt ontspannen. Je armen, rug, bekkengebied, benen en voeten worden heerlijk gemasseerd. Als het voor jou mogelijk is om kort op je rug te liggen, kan ik ook je hoofd en nek masseren. Mocht je het prettiger vinden als er een bepaald gebied niet gemasseerd wordt, kun je dat uiteraard aangeven.

Het grote voordeel van de massage in zijligging is dat ik jouw bekkengebied extra goed kan masseren en eventuele pijnklachten kan verlichten. Daarnaast zorgt een massage in zijligging ervoor dat je makkelijk contact kunt maken met jouw kindje en indien je dat wenst, kan ik jouw buik zachtjes mee masseren. Zo zorgen we ervoor dat het een verbindende ervaring is voor jullie samen.

Zwangerschapsmassage90 min.€ 89,50
Voor meer informatie en aanmelden: www.carlijnsiteur.nl/kraambedmassage
Behandeling of sessieTijdsduur Kosten
Ademtherapie60 min€ 75,-
ACT-coachingssesie60 – 90 min€ 85,-
Ademsessie individueel90 min€ 75,-
Bewustzijns coaching gezonde eigenliefde75 – 90 min€ 70,-
Energetisch coaching60 min€ 80,-
Integrale holistische massage90 min€ 80,-
Intuïtieve massage60 min€ 60,-
Intuïtieve massage90 min€ 75,-
Klankportret75 min€ 105,-
NEI Therapie60 min€ 90,-
Ooracupunctuur35 min€ 45,-
Ooracupunctuur75 min€ 80,-
Opstelling individueel60 min€ 63,-
Pranic Healing60 min€ 90,-
Rebalancing tot 16 jr.45 min.€ 50,-
Rebalancing 16 – 28 jr.90 min.€ 90,-
Rebalancing 28+ jr.90 min.€ 120,-
Reiki ligbehandeling60 min€ 60,-
Reiki combinatie met intuïtieve massage90 min€ 80,-
Shiatsu Acupressuur60 min€ 90,-
Tarot reading10 min€ 20,-
Tarot reading20 min€ 35,-
Tarot reading30 min€ 45,-
Zwangerschapsmassage90 min€ 89,50

Geplande activiteiten zijn weergegeven bij de agenda. Je kunt zelf ook altijd een aanvraag doen wanneer je gewenste activiteit nog niet gepland is. 

Ademcirkel
Ademwerk is een liefdevolle en krachtige manier om te leren zijn met wat er is, met alle emoties, van de allermooiste tot de aller moeilijkste. In de cirkel zal je in een kleine groep bewust verbonden ademen verkennen.

Ademwerk helpt je aanwezig te zijn in wat er in je leven gebeurt. Helpt je vrijer te ademen, meer ontspannen te zijn en meer in verbinding  te staan met jezelf en de ander.

Wil jij de liefdevolle kracht van de adem ervaren?

Elke 4e woensdag van de maand

Ademcirkel90 min.€ 45,-

Voor meer informatie en aanmelden:
info@ervaringsgewijs.nl

Vierweekse cursus Ba Duan Jin
Qi gong voor een gezond en soepel lichaam en een happy mind

Ba Duan Jin is een van de meest bekende en meest populaire Qi gong vormen. Het maakt deel uit van het Chinese culturele erfgoed en is erkend als een van de meest effectieve Qi Gong vormen. Deze meer dan duizend jaar oude qi gong vorm is gebaseerd op het “Chan” boeddhisme en de beoefening van de traditionele Chinese geneeskunde. De vorm draagt bij aan een goede gezondheid en een lang leven, het versterken van het immuunsysteem en verbeteren van balans tussen lichaam en geest. Omdat het accent ligt op rek- en strekoefeningen, wordt deze vorm ook wel Chinese Yoga genoemd.

Tijdens vier lessen van 75 minuten ontdek je de complete Qi gong vorm. De acht oefeningen worden stap voor stap aangeleerd. Met behulp van een online video kun je de vorm daarna thuis verder eigen maken en zelfstandig beoefenen. Er bestaan verschillende stijlen van deze populaire qi gong vorm. In deze cursus leer je de Shaolin BaDuanJin vorm. Dit is een van de meest authentieke, dynamische en krachtigste stijlen.

De oefeningen zijn relatief eenvoudig zijn en gemakkelijk te onthouden, gemakkelijk te leren. Elke beweging richt zich op een bepaald deel van het lichaam om de meridianen te openen, organen te masseren en voeden, spieren en pezen te versterken en soepelheid en lenigheid te bevorderen. De BaDuanJin Qi gong is ook een effectief middel voor het verhelpen van rug-, nek- en schouderklachten.

“When practiced between one in the morning and noon, Ba Duan Jin brings practitioners into harmony with the universe” – Gao Lian, Geleerde uit de Ming-dynastie (1368-1644)

Cursus Ba Duan Jin4 x 75 min.€ 70,-
Voor meer informatie en aanmelden: www.qiwellness.nl

Je hebt behoefte aan een moment voor jezelf, even rust in je hoofd en lichaam, alleen of met een vriend of vriendin. We gaan tijdens deze klanksessie een reis naar binnen maken, begeleid door Job den Dulk van Cacao & Klank.

Klankschalen brengen met hun trilling het water in je lichaam in beweging wat een diepe ontspanning geeft. De klankreis brengt je hersenen in de zogenoemde thèta-staat. De thèta-staat wordt ook wel de ‘creatieve’ laag genoemd. Je ziet deze hersengolven ook terug vlak voor het ontwaken of net voor het inslapen. In deze staat ben je volledig ontspannen, zie je beelden van gebeurtenissen van de afgelopen dag en ben je soms al aan het dromen.

Job begeleidt met handpan een meditatie waarna we langzaam in het klankbad zakken met behulp van eeuwenoude klankschalen.

De klankreis zal ongeveer 90 minuten duren. Er is plek voor 10 reizigers, wees welkom!

Er zijn matjes en dekentjes aanwezig en we zorgen voor een kop thee.

Klankbad90 min.€ 29,80

Voor meer informatie en aanmelden:

Hipsy

Voel je je soms alleen in het moederschap? Denk je aan het einde van de dag dat je een andere moeder had willen zijn? Leg je de lat hoog en vergeet je daarbij om voor jezelf te zorgen?

Een moedercirkel is de perfecte manier om daar verandering in te brengen.

Deze avond bied jou de kans om stil te staan bij het moederschap. Alle aandacht gaat naar jou en jouw beleving van het moeder zijn.

Er is ruimte om te delen met andere moeders waar je tegenaan loopt, maar dan op gevoelsniveau. We gaan niet in de oplossingenmodus, maar focussen op jouw beleving en het gevoel. Je ontvangt erkenning van andere moeders, je bent niet alleen.

Moedercirkel2,5 uur€ 22,50

Voor meer informatie en aanmelden:
www.carlijnsiteur.nl

Bij deze mindfulness-training leer je stap voor stap op een andere manier om te gaan met lastige (pieker)gedachten, moeilijke emoties en vervelende lichamelijke ongemakken. Dit doen we door onze aandacht te trainen om meer in het huidige moment te zijn aan de hand van meditaties en andere aandachtsoefeningen. Op deze manier kun je steeds bewustere keuzes maken en komt er meer ruimte voor wat voor jou écht belangrijk is.
 
De mindfulness-training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 tot 2,5 uur (afhankelijk van de groepsgrootte) en aansluitend een stilte ochtend. Voor jongeren duurt elke bijeenkomst 1,5 uur.
 
Mindfullness-training volwassenen8 x 2 – 2,5 uur€ 325,-
Mindfullness-training jongeren8 x 1,5 uur€ 245,-

De kosten zijn inclusief kennismaking, cursusmateriaal, ingesproken meditaties, thee en stilte ochtend.

Let op: Veel zorgverzekeraars vergoeden de mindfulness-training voor volwassenen (deels), met name bij burn-out klachten. Informeer bij je zorgverzekeraar of dit voor jou ook geldt.

Voor meer informatie en aanmelden:
www.mindfulnessencoaching.nl 

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je beter afgestemd bent op jezelf. Dat je gaat verkennen en leren hoe je meer ruimte voor jezelf pakt. Dat je zorgeloos JA tegen jezelf kunt zeggen. Je hoeft niet meer perfect te zijn, je hoeft niet meer steeds in je hoofd te zitten. Je mag! Je mag ervaren, voelen, dromen, proeven en proberen. En kan daarin onderzoeken wat jij nodig hebt om rust en balans te vinden. Hoe het voelt om thuis te komen in jezelf. Tijdens de ontdekkingstocht staan 3 thema’s (spel, verbinding en innerlijk kind) centraal. Vanuit spel, kunnen we bij onze innerlijke kinddelen komen en als die gezien mogen worden, komt er ruimte voor verbinding met jezelf en de ander. Je leert voorbij je denken te gaan. Er ontstaat ruimte waar bewegingsvrijheid is om vrij te verkennen in jezelf. Je ontdekt nieuwe wegen die jou moeiteloos naar die rust, ruimte, verbinding en het voelen van vertrouwen leiden. Praktisch:
 • Een ontdekkingstocht duurt 4 maanden lang
 • Voorafgaand hebben we individueel contact om de start van jouw verkenning te verhelderen
 • Individueel ondersteun ik je gedurende de tocht door middel van 1 op 1 contact
 • We zien elkaar iedere maand 1 keer live in de groep
 • Een groep bestaat uit 4 deelnemers en 1 facilitator. De keuze is bewust gemaakt om groepen klein te houden. Hierdoor krijgt iedereen de aandacht, rust en veiligheid die nodig is om zich binnen deze ontdekkingstocht te ontwikkelen
 • Een gevulde maag hoort erbij. Een heerlijke lunch is inbegrepen
 • De deuren gaan een kwartier voor aanvang open voor ontvangst met een kop koffie of thee
 • De bijeenkomsten zijn van 10:00 uur tot 16:00 uur
Je kunt je ook opgeven voor een losse speelavond.
Ontdekkingstocht vrijer leven4 maanden€ 1599,-
Speelavond2 uur€ 30,-

Voor meer informatie en aanmelden: info@nancyvandenheuvel.nl

Voor iedereen die een nieuwe weg wil inslaan of in contact wil komen met de mooiste versie van zichzelf.

Wij bieden een lichaamsgerichte workshop waarin je bewust wordt van jouw patronen op het gebied van voelen, denken en doen. Je ontwikkelt inzicht in jouw krachten, valkuilen, passies, en kwaliteiten. Hierdoor ervaar je grotere levensvreugde, zelfvertrouwen en meer verbinding in je relaties.

Wees welkom! Sanneke & Anneloes”

Ontmoeting met jezelf1 dag (ca. 7 uur)€ 120,-*
*Vroegboekkorting tot 15 maart 2024 € 105,-

Voor meer informatie en aanmelden:
anneloes@rebalancing-arnhem.nl

Je bent met elk thema welkom. We gaan specifiek in op items die zich in de Opstelling tonen om energie die geblokkeerd is geraakt weer te laten stromen.

 • Verheldering en inzicht
 • Innerlijke rust
 • Ballast van je schouders
 • Meer verbonden met jezelf
Individueel€ 63,-
Groepsopstelling per persoon voor een dagdeel€ 50,-
Mindfulness Opstellingen 8 dagdelen € 400,-
Chakra Opstellingen 7 dagdelen€ 350,-

 Voor meer informatie en aanmelden:
Orana: orana@krachtleven.com

www.krachtleven.com

Pranic healing cursus pranaki.
Maak de wereld een stukje mooier en leer hoe de levensenergie weer vrijuit kan stromen, voor jezelf, voor de ander, voor de wereld!
Tijdens deze tweedaagse workshop over energie en healing leer je onder andere:
 • Wat is een energielichaam/aura. Wat zijn chakra’s?
 • Hoe leer je deze te voelen? En hoe kan ik er vervolgens actief mee aan de slag!
 • Disbalans en blokkades ontdekken in jouw systeem en opheffen
 • De aura, chakra’s en organen reinigen en vitaliseren
 • Kennis en anatomie van de 11 hoofdchakra’s die we binnen Pranic Healing gebruiken
 • Verschillende manieren van prana-ademhaling voor vermindering van stress en meer energie
 • Jezelf en anderen op afstand behandelen
 • Wat karma is en de praktische toepassing ervan
 • Zelfhealing techieken
 • Energetische bescherming voor de healer en je omgeving door het toepassen van praktische tools
 • Meditatie voor wereldvrede en verlichting, waardoor je zelf vitaler, fitter maar ook kalmer en vrolijker gaat voelen!
 • Je leert diverse praktische protocollen voor verschillende ziektes en klachten.
Pranic Healing level 1€ 365,-
Voor meer informatie en aanmelden: info@pranaki.com www.pranaki.com
Reiki betekent letterlijk universele levensenergie. Tijdens een behandeling wordt de Reiki energie d.m.v. handopleggingen doorgegeven aan de ontvanger. Het stimuleert het herstellende vermogen van het lichaam, werkt ontgiftend, heft blokkades op en brengt de meridianen en chakra’s in balans. Zo werkt een behandeling door op lichaam, geest en ziel. Tijdens de cursus leer je o.a. de basistechniek van handopleggingen en wordt je ingewijd op niveau 1. Na afronding kun je jezelf en anderen (ook dieren) behandelen.
Reikicursus niveau 1€ 150,-
Voor meer informatie en aanmelden: joy.innsaei@gmail.com sannasana.info@gmail.com
Samen zingen is een oeroude manier om verbondenheid te voelen, met jezelf én met anderen in de cirkel. We zingen Mantra’s en Chants, begeleid op gitaar, shrutibox of harp. Je hoeft geen zangervaring te hebben om meer te kunnen doen. Ik begeleid je graag naar het dieper zakken in ontspanning en het ervaren van meer balans door middel van Klank- en Stemwerk. Wees welkom! De cirkels worden gegeven op: 16 februari, 8 maart, 19 april, 17 mei en 14 juni van 19:30 tot 21:30
Singing Circle€ 20,-
Voor meer informatie en aanmelden: hipsy www.rosesoundalchemy.com
Stemwerk en helend stemgebruik geeft ruimte aan wat er gehoord wil worden. Het begint bij luisteren naar jezelf, en is in verbinding met je adem en lichaam. Dit kan zowel heel muzikaal en in harmonie zijn qua geluid, heel stil en ingetogen zijn, maar ook hard, rauw en disharmonisch klinken afhankelijk van wat er ontstaat en wat je op dit moment wil uiten. Wat we doen is “sounden”, klank geven enz. Dit is niet perse in de vorm van zang, maar er kunnen wel liederen in jezelf ontstaan vanuit een bepaald gevoel. Dit bepaal jij allemaal zelf en je hoeft bij deze workshop niets te forceren. Je wordt uitgenodigd om ”je te laten horen op jou eigen unieke manier”’.

Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field. I’ll meet you there ~ Rumi

We gaan op verschillende manieren werken met je eigen unieke stemgeluid. Hierin zoeken wij het plezier op en zullen ons onder andere verbinden en improviseren met de elementen aarde, vuur, water en lucht. Er bestaat hierin geen goed of fout. In mijn visie is in ons een oneindige bron van zelfexpressie aanwezig, als wij de ruimte nemen en durven om (weer) te spelen. Voel je van harte welkom op een ontspannen middag waar niets moet. Je mag ontdekken en spelen met je eigen stemgeluid binnen een kleine groep (max 6 personen).
Workshop spelen met je stem€ 21,-
Voor meer informatie en aanmelden: Hipsy
Informatie volgt nog…

Stembevrijding€ ,-

Voor meer informatie en aanmelden: l.trimbos@hotmail.com

Introductie workshop Vedic Art

Maak kennis met  Vedic Art en maak een kleurrijke reis. Schilderen als avontuur, zonder oordeel. Je hoeft niets te kùnnen. Het plezier is belangrijker dan het resultaat.

Introductie workshop Vedic Art€ 70,-

Introductie-workshop Vedic Art voor families of voor kinderen alleen (vanaf 7 jaar)
Deze workshop heeft dezelfde inhoud als de eerste cursusdag van de basiscursus. U kunt na deze dag alsnog beslissen om de hele cursus te doen.

Volwassenen€ 70,-
Kinderen vanaf 11 jaar€ 60,-
Kinderen t/m 10 jaar€ 40,-

Mogelijkheid voor gebruik van materialen: €7,50 (excl. schilderdoek)
Meenemen: groot schilderdoek en lunchpakket.

Basis cursus Vedic Art
In 6 dagen leer je de basisprincipes van Vedic Art.
Vedic Art is een intuïtieve manier van schilderen die je verbindt met de zuivere bron in jezelf. Aan de hand van 17 principes, gebaseerd op de oude leer van de Veda’s, ga je al schilderend vanuit je hoofd naar je gevoel. Alles is goed.

6 daagse cursus Vedic Art€ 450,-

Basiscursus Vedic Art voor families of voor kinderen alleen (vanaf 7 jaar)
Een speciale cursus voor de hele familie. Opa, oma, ouders met kinderen zijn welkom. Zo kunt U op een bijzondere en waardevolle manier samen zijn en communiceren via activiteiten. Ieder lid van het gezin volgt de cursus op haar/zijn eigen niveau.

De principes worden op een speelse manier gegeven, met de focus op verhalen en oefeningen voor de kinderen. De volwassenen en oudere kinderen krijgen de originele basiscursis. Ook kan de cursus aan alleen kinderen worden gegeven.

Volwassenen€ 350,-
Kinderen met begeleiding€ 250,- *
Kinderen zonder begeleiding€ 250,- **

*  eerste kind gratis, tweede kind halve prijs
** tweede kind halve prijs

U krijgt een lijst van de mee te nemen materialen. Mogelijkheid voor gebruik materialen €25,- (voor de hele cursus, excl.schilderdoeken)

Vervolgcursus Vedic Art
Deze 4-daagse vervolgcursus geeft een verdieping, herhaling en uitbreiding van de 17 principes. Elke cursusdag krijg je nieuwe toelichtingen. Verder vooral veel schilderen om je ervaring en creativiteit te verdiepen!
Deelname aan de vervolgcursus is mogelijk na het volgen van de basiscursus.

4 daagse vervolgcursus Vedic Art€ 300,-

Kijk in de agenda voor de komende cursussen. Staat er geen geschikte datum bij? Alle cursussen zijn ook op aanvraag mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie en aanmelden:

www.josjeverton.nl

facebook

Draag je oude pijn of teleurstellingen uit het verleden met je mee? Vergeving lijkt vaak lastig of zelfs onmogelijk. Zeker na een hoogoplopend conflict of een  traumatische ervaring. Er wordt vaak gedacht dat je in gesprek met de ander moet om te kunnen vergeven. Dat laatste is een misvatting. Vergeven is niet meer kiezen voor het alternatief: nog langer leven in boosheid, woede, razernij, verbitterdheid.  Het is een innerlijke schoonmaak. Een cadeau uit liefde voor jezelf zonder daarbij de ander nodig te hebben voor dit proces. Oude pijn loslaten zorgt voor ruimte. De mensen die ik heb begeleid in een vergevingssessie geven aan dat zij lichter de deur uit lopen en daarna meer energie hebben. Ik gun je deze ervaring. Ik ben als vergevingscoach opgeleid door Willem Glaudemans  en begeleid je graag in deze innerlijke schoonmaak. In anderhalf uur doorlopen we acht stappen. Een klein beetje bereidwilligheid is al voldoende om een grote stap in je nieuwe vrijheid te kunnen zetten.
Vergevingssessie90 min.€ 90,-

Voor meer informatie en aanmelden: sonjagraansma@live.nl

Zelfverzekerd zwanger is een cursus waarin goede informatievoorziening wordt gecombineerd met het vergroten van vertrouwen in je lijf. Geen kant-en-klaar praatje, maar praktisch en interactief met ruimte voor jouw eigen wensen.

In 6 bijeenkomsten ontvang je praktische informatie over de mogelijkheden tijdens zwangerschap, bevalling en daarna. Verder ligt de focus op het vergroten van het vertrouwen in je lijf en het ontdekken van welke keuzes er bij jou passen.

Door deze waardevolle combinatie heb je een perfecte basis om de regie te houden en keuzes te maken die bij jou passen! Om persoonlijke aandacht en betrokkenheid te garanderen zijn er 6 plekken beschikbaar. Indien er behoefte is vanuit de groep, kan een sessie ingepland worden met partner.

6 bijeenkomsten op zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00

Zelfverzekerd zwanger6 bijeenkomsten€ 240,-

Voor meer informatie en aanmelden:
info@carlijnsiteur.nl

Hatha Yoga betekent samen brengen. De term Hatha bestaat in het Sanskriet uit ha (zon) en tha (maan), wat verwijst naar het evenwicht tussen tegengestelden. 

De lessen bestaan uit rustige, krachtige en meditatieve (herhaling)oefeningen welke inwerken op bewustwording en het gehele (wel)zijn, welke spanningen ontladen en nieuwe energie geven.

De lessen vinden plaats op dinsdagavond van 20:15 – 21:30

Integrale Yoga75 min.€ 15,-€ 50,-*

*prijs per maand

Voor meer informatie en aanmelden:
info@underthetree.nl

Zie Mindfulness-training bij  ‘Cursussen, evenementen & workshops’

Slow flow Yoga is een rustige en toegankelijke vorm van yoga.

Door adem en beweging te verbinden breng je je aandacht naar je lichaam. Zo leer je, in het moment, te voelen wat je nodig hebt in de houdingen.Via een rustige opbouw naar wat actie, sluiten we de les af met ontspanning.

We werken aan zowel kracht als flexibiliteit door te spelen met het principe van sthira-sukha, de balans tussen stabiliteit/actie en intentie (sthira) en zachtheid/plezier (sukha).

De lessen vinden plaats op woensdagavond van 18:30 – 19:45.

Slow Flow Yoga75 min.€ 15€ 12,50*€ 7,50**

Prijs per les bij deelname aan een heel lesblok*
kennismakingstarief**

Voor meer informatie en aanmelden:
lizagraumans@gmail.com

Soms kunnen we een extra zetje gebruiken om de flow weer te vinden en met de stroom mee te gaan. Taiji (Tai Chi) en Qi Gong zijn een krachtig hulpmiddel om je hierbij te helpen. Door het beoefenen van Taiji en Qi Gong voel je je weer opgeladen en vitaal. Je hebt innerlijke rust, bent meer in staat om te genieten van het leven en je kunt de hele wereld weer aan!

Verbeter je emotionele, fysieke en spirituele welzijn
Taiji en Qi Gong helpen lichaam, geest en emoties te kalmeren en te helen. Het helpt bij het verlagen van stress en angst, het verhogen van de energie, het verbeteren van de slaapkwaliteit en het verbeteren van het algehele welzijn en vitaliteit.

Meer energie en vitaliteit
Iedereen heeft een unieke levenskracht, “Qi” (chi). Qi is essentieel voor ons fysieke, emotionele en spirituele welzijn. Door elke dag een paar minuten specifieke oefeningen te doen, kun je meer van deze krachtige energie creëren.

Tijdens lessen ontdek je de basisprincipes en bewegingen van de Taiji en Qi Gong. We doen een innerlijke work out om je levensenergie, de qi (chi) te activeren en in evenwicht te brengen. Taiji en Qigong zijn ontspannend en brengen de geest tot rust. Dat heeft een positieve uitwerking op je lichaam en is daarom de sleutel tot een gezond lichaam en een ‘happy mind’

De lessen worden elke donderdag op drie momenten aangeboden:
9:30 – 10:45
18.30 – 19.45
20.15 – 21.30 u.

Tai Chi beginnerslessen75 min.€ 13,-€ 11,-*

Prijs per les bij gebruik van een strippenkaart*
Een proefles is gratis.

Kleding
Tijdens de lessen moet je vrij kunnen bewegen. Ruimvallende kleding wordt daarom aanbevolen. In je schoeisel moet je je voeten kunnen afwikkelen. Draag daarom binnenschoenen, vechtsportschoenen of blote voeten.

Voor meer informatie en aanmelden:
www.qiwellness.nl

Zenboksen voor vrouwen is een prachtige combinatie van kickboksen en Yin yoga.

Tijdens de eerste 3 kwartier van de les ga je middels mooie stoot- en traptechnieken werken aan je totale spierkracht en uithoudingsvermogen. Er wordt uitsluitend op pads of kussens getraind, niet op het lichaam. Ook leer je je eigen grenzen opzoeken, ze aan te geven en samen gaan we ze verleggen zodat je fysiek en mentaal blijft groeien.

In het tweede gedeelte van de les keer je volledig naar binnen tijden de Yin yoga. Door verschillende asana’s krijgt je lichaam en bindweefsel de tijd en aandacht om te verzachten en te smelten.

Het boksen brengt je naar je vuur en volledig in je yang energie, tijdens de Yin yoga zoek je de verstilling op en zak je volledig weg in de yin energie. Bij Zenboksen is er aandacht voor beide energieën. Ze worden doorvoeld en krijgen de ruimte om in balans te komen.

Kom je ook Zenboksen met een leuke groep vrouwen?
De lessen vinden plaats op woensdagochtend van 09:00 tot 10:15 en op vrijdagochtend van 09:30 tot 10:45

Zen boksen75 min.€ 10,-

gratis proefles
Voor meer informatie en aanmelden:
nadiawolterink@gmail.com
www.workinbee.nl

Introductie-workshop Vedic Art
Voor families of voor kinderen alleen (vanaf 7 jaar)

Deze workshop heeft dezelfde inhoud als de eerste cursusdag van de basiscursus. U kunt na deze dag alsnog beslissen om de hele cursus te doen.

Volwassenen€ 70,-
Kinderen vanaf 11 jaar€ 60,-
Kinderen t/m 10 jaar€ 40,-

Mogelijkheid voor gebruik van materialen: €7,50 (excl. schilderdoek)
Meenemen: groot schilderdoek en lunchpakket.

Basiscursus Vedic Art
Voor families òf voor kinderen alleen (vanaf 7 jaar)

Heerlijk schilderen met familie. Opa, oma en ouders met kinderen zijn welkom. Zo kunt U op een bijzondere en waardevolle manier samen zijn en communiceren via activiteiten. Ieder lid van het gezin volgt de cursus op haar/zijn eigen niveau.

De principes worden op een speelse manier gegeven, met de focus op verhalen en oefeningen voor de kinderen. De volwassenen en oudere kinderen krijgen de originele basiscursis. Ook kan de cursus aan alleen kinderen worden geggeven.

Volwassenen€ 350,-
Kinderen met begeleiding€ 250,- *
Kinderen zonder begeleiding€ 250,- **

*  Eerste kind gratis, tweede kind halve prijs
** Tweede kind halve prijs

U krijgt een lijst van de mee te nemen materialen. Mogelijkheid voor gebruik van materialen €25,- (voor de hele cursus, excl. schilderdoeken)

Kijk in de agenda voor de komende cursussen. Staat er geen geschikte datum bij? Alle cursussen zijn ook op aanvraag mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie en aanmelden:
www.josjeverton.nl
facebook

Agenda

Weten wanneer welke activiteit plaatsvindt?

Cadeaubon

Nieuwsgierig? Of wil je iemand een cadeau geven?

Wie zijn wij?

Ben je benieuwd naar ons team van aanbieders?

Contact

Wil je je opgeven voor deelname of heb je vragen?